Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1003 від 19.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

«Майно громади замість оренди віддаємо під ЦНАП» – Віта Кисільова

В соціальних мережах велися дискусії щодо питання відкриття Центру надання адміністративних послуг у Квасилові. Так, частина мешканців просто в захваті від того, що тепер для отримання довідок та консультацій не потрібно буде їздити в Рівне, але знайшлися і ті, хто почав говорити про те, що це дії «на виселення аптеки».

Для того, щоб прояснити ситуацію, ми звернулися до старости Квасилова, яка пояснила, що відкриття ЦНАПу – це не тільки максимальна зручність для усіх мешканців, а і абсолютно правильне використання майна громади.

– В аптеки «Антарес» закінчується договір оренди 31 березня 2021 року. За законом, продовжити договір без конкурсу неможливо, а конкурс може виграти будь-яка комерційна структура навіть не пов’язана із фармацією. Постає питання – майно громади можна використати під приміщення ЦНАПу або віддати його в оренду під аптеку чи магазин. Друге, за умовами створення Центру – він має бути розміщений тільки на першому поверсі, на третьому поверсі адмінприміщення селищної ради неможливо через відсутність ліфта, – наголошує староста.

Крім того, наголосила, що у селищі зроблять усе, щоб сприяти розвитку бізнесу і аптеці, впевнені, теж знайдеться хороше місце.

– Аптека має можливість орендувати інше приміщення, робочі місця залишаються і люди матимуть вибір серед аптечних мереж селища, – пояснила Віта Кисільова.

19.02.2021



Рівне-Ракурс №10 від 19.02.2021p. 
На головну сторінку