Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1007 від 18.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Інтрижки з політиками і кар’єра по блату: неймовірні чутки про зіркових героїв «Позаочі»

Інтрижки з політиками і кар’єра по блату: неймовірні чутки про зіркових героїв «Позаочі»

16 березня стартував проєкт «Позаочі», в якому телеглядачі зможуть по-іншому поглянути на знаменитостей і побачити за їх публічними масками реальних, живих людей. Зірки вперше бачать сюжети за участю рідних, друзів, колег і несподіваних героїв, які знають багато про їх непублічне минуле. Деякі зізнання дивують, а часом і шокують не лише телеглядачів, але й самого зіркового гостя. Напередодні прем’єри герої перших програм «Позаочі» розповіли про найдивовижніші чутки, які розпускали про них позаочі.

Ольга Сумська, акторка

У пресі про мене багато домислів. У тому числі – історії моїх романів з сильними світу цього. Цього ніколи не було і бути не могло. Після мого зльоту в кар’єрі з’являлися різні чутки. Нібито багаті чоловіки за мною надсилали приватні літаки або дарували дорогі подарунки. Зізнатися, я не уявляю, як це все сприймав мій чоловік Віталік, що у нього тоді було на душі, як він терпів всю цю маячню, що не з’ясовував стосунки з журналістами. Але наше особисте життя говорить про інше. Ми пройшли всі ці 25 років подружнього життя гідно! Дай Бог і далі йти рука об руку.

Міла Нітіч, співачка

Про себе як артиста я чула різне. З хорошого: що я можу працювати з будь-якою публікою, що де б я не з’явилася – там мене вже не забувають. Мені це дуже приємно чути. А ось з неприємного: що я недобросовісна, що не стримую обіцянок. Так ось, знайте: я ніколи не даю помилкових надій і не люблю, коли дають їх мені. Для мене це найгірша людська риса. Ще більш дивними здаються чутки, ніби я пробилася завдяки татові, який навчався разом з моїм колишнім продюсером Володимиром Бебешко. При цьому нікого не бентежить, що у них різниця у віці понад 10 років! Я звикла до думки, що говорити позаочі про мене будуть завжди. Але поки про тебе говорять – значить, ти цікавий. А це вже добре.

Володимир Гришко, маестро

У кожного Моцарта є свої Сальєрі, тобто заздрісники. І я не виключення. В основному це люди, які свою професійну неспроможність і злобу зганяють на таких людях, як я. Був випадок, коли Леонід Кучма підписував мені найвищу нагороду лауреата державної премії, а в цей час мої друзі писали йому листи з проханнями не давати мені її. Тоді мені було дуже неприємно, але я це пережив і зробив відповідні висновки.

Олег Карамазов, музикант

Найдивовижніше, що про себе чув: «Олег Карамазов пішов в монастир». Але я нікуди не йшов і продовжую грати у рок-групі.

Андрій Данілевич, телеведучий

Зовсім недавно від моєї колеги Насті Даугуле почув, що мене називають Luckyman. Я про це не знав. Чесно кажучи, я не читаю коментарі про себе в соцмережах. Але це робить моя мама, після чого дзвонить мені й розповідає: «Там люди про тебе таке пишуть, так тебе люблять...» Це чудово, дуже їм вдячний. І я радий, що ці теплі слова і компліменти стають для моїх батьків віддушиною.

Дмитро Коляденко, шоумен

Я така людина, що я завжди все сам про себе розповідаю. Тому нічого не потрібно придумувати. Потрібно тільки сідати писати книгу або знімати фільм про мене (посміхається).

18.03.2021



Рівне-Ракурс №10 від 18.03.2021p. 
На головну сторінку