|
№1009 від 01.04.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Ракурс розваг
Закусочні біскотті з сиром та перцем
320 г борошна;
5 г розпушувача;
7 г солі;
5 г цукру;
10 г лимонного перцю (можна чорний);
70 г пармезану;
50 г кедрових горіхів;
55 г вершкового масла кімнатної температури;
240 г молока;
2 яйця;
сушений тим’ян, сушений часник, копчена паприка за смаком;
жовток для змазування.
Борошно з розпушувачем, сіллю, перцем і сиром розмішати, додати масло, перетерти руками. Додати яйця, цукор, молоко, інші доданки, замісити вологе тісто. Сформувати на пергаменті два батони, змазати жовтком, можна присипати крупною сіллю. Випікати 30-35 хвилин при 180С, вийняти з духовки, охолодити хвилин 10, нарізати вузькими, довгими скибками, викласти на деко і ще підсушити хвлин 10-15 при тій же температурі. Охолодити на решітці, зберігати в закритій коробці.