№1011 від 15.04.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
250 г свинячої печінки; 100 мл молока; 100 г ріпчастої цибулі; 50 г копченої грудинки; 50 г м’ясного фаршу; 50 г родзинок; 30 г підсушеного хліба; 1/2 чайн. ложки подрібненого насіння коріандру; сіль, перець.
Суміш повинна вийти досить однорідною. Розподілити масу по банкам або стаканчикам. Помістити баночки в посуд з невисокими бортиками і налити в нього гарячу воду на рівень в 2 пальця. Баночки покрити кришечками з алюмінієвої фольги. Поставити в духовку, розігріту до 150С°, хвилин на 30 –40. Для перевірки готовності потрібно натиснути пальцем на поверхню маси. Якщо відчули явну пружність, страва готова.
Подавати гарячим або теплим. Після зберігання в холодильнику трохи підігріти.
15.04.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 15.04.2021p. На головну сторінку |