Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1011 від 15.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Ліверна «ковбаса» в баночках

Ліверна «ковбаса» в баночках

250 г свинячої печінки; 100 мл молока; 100 г ріпчастої цибулі; 50 г копченої грудинки; 50 г м’ясного фаршу; 50 г родзинок; 30 г підсушеного хліба; 1/2 чайн. ложки подрібненого насіння коріандру; сіль, перець.

Печінку порізати шматочками, замочити в молоці, залишивши на годину в холодильнику. Молоко потім злити. В блендері подрібнити спочатку цибулю разом з родзинками і грудинкою, насіння коріандра, потім додати фарш і печінку, останнім хліб, відрегулювати сіль і перець.

Суміш повинна вийти досить однорідною. Розподілити масу по банкам або стаканчикам. Помістити баночки в посуд з невисокими бортиками і налити в нього гарячу воду на рівень в 2 пальця. Баночки покрити кришечками з алюмінієвої фольги. Поставити в духовку, розігріту до 150С°, хвилин на 30 –40. Для перевірки готовності потрібно натиснути пальцем на поверхню маси. Якщо відчули явну пружність, страва готова.

Подавати гарячим або теплим. Після зберігання в холодильнику трохи підігріти.

15.04.2021



Рівне-Ракурс №10 від 15.04.2021p. 
На головну сторінку