Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1019 від 10.06.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Свято на честь Дня захисту дітей

Свято на честь Дня захисту дітей

2 червня на Майдані Незалежності у м. Рівне відбулося дитяче свято на честь Дня захисту дітей.

Організацію взяла на себе церква «Христос є відповідь»: з ранку до вечора місцеві жителі приводили своїх діток, щоб вони з користю провели час. На площі волонтери встановили три надувні гірки, один батут і 6 наметів, де безкоштовно можна було взяти солодку вату, попкорн, воду, а також християнську літературу для дітей та дорослих. П’ять банерів зі словами з Біблії прикрасили свято – люди охоче фотографувались на їхньому фоні.

«Потрібно робити такі заходи як можна частіше. Щоб через дітей батьки приходили до церкви, слухали Слово. Це важливо не тільки сьогодні, а й у всі часи» – Марія Омеліна, пенсіонерка.

Під час заходу грала приємна християнська музика, вчителі недільної школи церкви «Христос є відповідь» проводили біблійних урок для дітей. Маленькі гості були в захваті – вони з величезним інтересом слухати розповіді з Біблії, втомившись від активних ігор на батутах. Пастор Тарас Сень мав нагоду проповідувати Слово Боже, розповідати про Христа і запрошувати до церкви. В цей день тисячі рівнян пройшли та проїхали повз площі, звернувши увагу на намети з християнськими текстами. Волонтери сподіваються, що таким чином Слово Боже було посіяне в їхні серця.

«Ми вдячні Богу, що сьогодні можемо звіщати Слово Боже, робити добро і відкрито заявляти про Ісуса Христа. Це чудова нагода нагадати людям про віру і покаяння» – Тарас Сень, пастор церкви «Христос є відповідь».

Сотні дітей та дорослих, що побували на святі, були задоволені та вдячні за благодійну акцію, а організатори – раді, що дитяче свято вдалося, адже це чергова можливість розповісти людям про найсвітлішу і добру особистість – Ісуса Христа. Служителі й надалі планують влаштовувати цікаві заходи для мешканців міста.

10.06.2021



Рівне-Ракурс №10 від 10.06.2021p. 
На головну сторінку