Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1022 від 08.07.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Печінковий паштет-мус

Печінковий паштет-мус

На 6 порцій: 300 г печінки (на свій смак); 1 середня морквина; 1 середня цибулина; 1 зубчик часнику; 100 мл вершків від 15% жирності; 1 ст. л. коньяку; сіль, перець, мускатний горіх на кінчику ножа, 0,5ч.л. цедри апельсина чи лимона.

Все просто – обсмажуємо подрібнені цибулю з часником до золотистого кольору. Як буде готове, відсунули на край сковорідки і обсмажуємо моркву, теж відсунули готову на край, обсмажили печінку 1-2 хвилини, все перемішали, додали спеції і цедру, влили коньяк і вершки, потримали на вогні хвилин 5. Все викладаємо в блендер, пробиваємо до однорідної маси і викладаємо в лоточок, маса може видатися рідкуватою, але вона набуде щільнішої консистенції. Залишаємо в холодильнику на 12 годин і можна споживати.
08.07.2021



Рівне-Ракурс №10 від 08.07.2021p. 
На головну сторінку