№1023 від 15.07.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Тісто: 200 мл молока; 50 г вершкового масла; 450 г борошна; 2 яйця; 1 ст.л. цукру; 0,5 ч.л. солі.
Начинка:
600 г домашнього сиру;
1 яйце;
2 ст.л. цукру;
1 ст.л. манки (під ніж);
дрібка ванільного цукру;
дрібка солі.
Все змішати до однорідного стану.
Формуємо вареники улюбленим способом, варимо в підсоленій воді. Готові вареники подаємо гарячими, з йогуртом, сметаною, медом та фруктами-ягодами.
15.07.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 15.07.2021p. На головну сторінку |