Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1023 від 15.07.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Польські варенички на заварному молочному тісті

Польські варенички на заварному молочному тісті

Тісто: 200 мл молока; 50 г вершкового масла; 450 г борошна; 2 яйця; 1 ст.л. цукру; 0,5 ч.л. солі.

Молоко з маслом, цукром і сіллю довести до кипіння, зняти з вогню і відразу заварити 150гр.борошна. Трохи охолодити, ввести яйця, розмішати до однорідної маси, додати борошно, що залишилося. Замісити пружне тісто, загорнути його в плівку і дати відпочити хвилин 30.

Начинка:

600 г домашнього сиру;

1 яйце;

2 ст.л. цукру;

1 ст.л. манки (під ніж);

дрібка ванільного цукру;

дрібка солі.

Все змішати до однорідного стану.

Формуємо вареники улюбленим способом, варимо в підсоленій воді. Готові вареники подаємо гарячими, з йогуртом, сметаною, медом та фруктами-ягодами.

15.07.2021



Рівне-Ракурс №10 від 15.07.2021p. 
На головну сторінку