Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1027 від 11.08.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

5 порад, щоб картопля для дерунів не темніла

5 порад, щоб картопля для дерунів не темніла

Тісто для дерунів, яке не темніє – мрія багатьох господинь! Давайте дізнаємося, що потрібно робити, щоб картопля для дерунів не темніла.

• Для того, щоб деруни не придбали малоапетитний темний колір, необхідно в натерту картопляну суміш додати одну столову ложку сметани або будь-якого іншого кисломолочного продукту.

• Також в деруни можна додати натерту на тертці сиру цибулину. Цибуля перешкоджає потемнінню картоплі і надає страві легкість і аромат.

• Щоб сира терта картопля не потемніла, можна влити в неї трохи гарячого молока.

• У приготуванні апетитних, рум’яних дерунів головне не зволікати! Натерту картоплю необхідно віджати, змішати з іншими інгредієнтами і швиденько обсмажити, адже картопля від взаємодії з повітрям окислюється і неминуче темніє.

• А ще можна використовувати не терку, а кухонний комбайн. Тоді картопля не встигне потемніти.

11.08.2021



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2021p. 
На головну сторінку