№1034 від 23.09.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для соусу: 1 пучок петрушки; 1 пучок орегано (або сухий 1ч.л.); 1/4 червоної цибулі; 1/2 шт перцю чилі; 2 зубчики часнику; 150 мл оливкової олії; 1 ст.л лимонного соку. Для соусу збити всі інгредієнти в блендері протягом декількох секунд. Можна використовувати чилі-пластівцями або мелений.
фарш домашній – 600 г;
сіль ? ч. л.;
перець чорний ? ч. л.;
хліб білий 1 шматок;
вода 100 мл.
Фарш солимо, перчимо, додаємо пару ложок соусу чимічурі і розмочений у воді хліб. Добре перемішати.
Формуємо кульки. Форму для запікання застелити пергаментом, викласти на неї тефтельки. Випікаємо в розігрітій до 200°С духовці 25 хвилин.
Готові рум’яні тефтельки полити соусом чимічурі.
23.09.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 23.09.2021p. На головну сторінку |