Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1034 від 23.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Тефтельки з соусом чимічурі

Тефтельки з соусом чимічурі

Для соусу: 1 пучок петрушки; 1 пучок орегано (або сухий 1ч.л.); 1/4 червоної цибулі; 1/2 шт перцю чилі; 2 зубчики часнику; 150 мл оливкової олії; 1 ст.л лимонного соку. Для соусу збити всі інгредієнти в блендері протягом декількох секунд. Можна використовувати чилі-пластівцями або мелений.

Тефтельки:

фарш домашній – 600 г;

сіль ? ч. л.;

перець чорний ? ч. л.;

хліб білий 1 шматок;

вода 100 мл.

Фарш солимо, перчимо, додаємо пару ложок соусу чимічурі і розмочений у воді хліб. Добре перемішати.

Формуємо кульки. Форму для запікання застелити пергаментом, викласти на неї тефтельки. Випікаємо в розігрітій до 200°С духовці 25 хвилин.

Готові рум’яні тефтельки полити соусом чимічурі.

23.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 23.09.2021p. 
На головну сторінку