Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1035 від 30.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Благодійні акції для дітей від церкви «Христос є відповідь»

Благодійні акції для дітей від церкви «Христос є відповідь»

За останній місяць рівненська громада «Христос є відповідь» провела 8 дитячих свят у Рівному та довколишніх селах.

Близько тисячі хлопчиків та дівчаток з нетерпінням чекали зустрічі, адже команда вже не перший рік організовує подібні заходи. «Діти завжди були в серці місії «Христос є відповідь». Саме тому ми докладаємо чимало зусиль, аби впродовж року проводити різні благодійні акції для підростаючого покоління. Євангеліє буде зупиняти їх на гріховному шляху і направляти до Бога», – Тарас Сень, пастор церкви «Христос є відповідь». Волонтери підготували багато розваг: батути, надувні гірки, ласощі, конкурси та подарунки. Усім присутнім безкоштовно роздали духовно-пізнавальну літературу, газету «Христос є відповідь» та декілька дитячих Біблій.

Діти відвідали біблійний урок, де вчителі зрозуміло та цікаво розказали про спасіння в Ісусі Христі.

«Мені дуже сподобалося сьогоднішнє свято. Особливо вразив великий батут. Хочу побажати всім організаторам, щоб вони частіше проводили подібні заходи!» – Анастасія Чепік, 12 років.

90 % інформації сприймається через зір: щоб привернути увагу, волонтери встановили великі банери з біблійними текстами та фактами про діяльність церкви. Оскільки свята проходили у різних районах міста, люди чули проповідь, навіть не виходячи з квартир.

Сотні дорослих, що привели дітей, охоче спостерігали за святом і запрошували церкву частіше проводити такі акції.

«Моя дитина посміхається. Вона задоволена, бо гарно і корисно провела час. Щаслива дитина – щаслива мама!» – Надія, відвідувачка свята.

30.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 30.09.2021p. 
На головну сторінку