Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1035 від 30.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

У Рівному зібрали керівників медицини міст західної України

В обласному центрі започатковують нову традицію – проведення медичних конференцій, де збиралися б лікарі-практики.

А також керівники медицини міст України. Вперше до Рівного на захід такого рівня завітали керівники медичної галузі західної України, щоб поділитися досвідом роботи в умовах коронавірусу та розповісти про пріоритети та реальні кроки розвитку медичної галузі.

– Перша Міжобласна медична конференція «Здоров’я громади: осінні підсумки” – це цікаві доповіді, продуктивні дискусії та важливі напрацювання. Ми зосередили увагу на практичних моментах, усі виступаючі не говорили загальні речі, а тільки конкретні напрацювання та пропозиції розвитку галузі, – говорить заступник міського голови Рівного Юрій Поліщук. – Впевнений, що цей формат зустрічей та обміну досвідом стане для нашого міста традиційним та щорічним. Дякую усім, хто відгукнувся на наше запрошення. Впевнений, що кожен виніс для себе масу корисної та практичної інформації.

Такий захід не могла пропустити керівник Західного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України Мар’яна Возниця. Адже переконана, що такі зустрічі – це ще один ефективний спосіб побудови ефективної системи охорони здоров’я у нашій країні.

30.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 30.09.2021p. 
На головну сторінку