Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1036 від 08.10.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Кімнатні рослини,

Кімнатні рослини,

які своєю енергетикою залучають багатство у домівку

Рослини в будинку – це не тільки красиво і корисно для здоров’я. Також вони володіють особливою енергетикою і властивостями. Деякі рослини допомагають підтримувати в будинку гармонію, деякі – притягують любов. Крім того, існують і такі рослини, які мають властивість притягувати багатство і фінансове благополуччя в будинок.

Фіалка

Щоб фіалка приносила в будинок удачу в фінансових справах, її потрібно поставити в правильне місце. Для цього визначте, де в будинку південно-східний кут. Саме там і місце горщику з фіалкою. Найкраще купувати відразу не одну фіалку, а хоча б пару. Крім того, що вони є грошовими рослинами, вони ще й радують око. Фіалки неймовірно красиві, вони точно вразять вас буйством фарб.

Кімнатний бамбук як магніт для грошей

Бамбук – витривала і стійка рослина. Ці властивості вона здатна передавати і своєму власникові. Є пара секретів з приводу розташування бамбука в будинку. Якщо йдеться про фінанси, то його, як і фіалку, потрібно ставити на південному сході. Однак бамбук має також здатність впливати на сферу здоров’я. Щоб всі в родині були здорові і щасливі, поставте вазон в центрі будинку.

Фікус

Ця популярна рослина, виявляється, теж непогано притягує гроші. Його можна поставити як в будинку, так і на роботі. Приємним бонусом стане те, що доглядати за фікусом нескладно. Поставте його в півтінь і вирощуйте в добре дренованій суміші.

08.10.2021



Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2021p. 
На головну сторінку