Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1040 від 04.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Торбинка яблук

Торбинка яблук

Інгридієнти: масло – 100 г; сметана – 100 г (будь-якої жирності); борошно–200-250 г (скільки візьме тісто); розпушувач – 1 ч.л.; цукор – 50 г; сіль – 1/3 ч. л.; яблука – 6 шт.; кориця –1/3 ч.л.; яйце для змащування.

Масло розтопити, додати сметану, сіль, добре перемішуємо. До борошна додаємо розпушувач, перемішуємо, додаємо до сметанно-масляної суміші, замішуємо тісто. Кладемо тісто в холодильник на годину. Яблука середнього розміру миємо, чистимо, ріжемо навпіл, видаляємо серединку. Тісто ділимо на 12 частин.

Беремо одну частину, розкачуємо тоненько, загортаємо половинку яблука. Змащуємо яйцем і обвалюємо в цукрі з корицею. Випікаємо при 180оС 35-40 хвилин до легкої рум’яності.

04.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 04.11.2021p. 
На головну сторінку