Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1040 від 04.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Про додаткові карантинні обмеження на території Рівного: результати комісії

1 листопада, відбулося оперативне засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської міської територіальної громади.

На порядку денному розглядали питання щодо впровадження додаткових карантинних обмежень на території нашої громади у зв’язку із стрімким поширенням коронавірусної інфекції.

Отож, за підсумками засідання:

У Рівному готуються розгортати додаткові ліжко-місця для прийому хворих на коронавірусну хворобу COVID-19 у:

– КНП «Центральна міська лікарня» Рівненської міської ради;

– КНП «Міська лікарня № 2» Рівненської міської ради;

– КНП «Міська дитяча лікарня» Рівненської міської ради.

Усі центри вакцинації населення та пункти щеплення працюватимуть і у вихідні дні.

Працівникам ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області доручено провести перевірки та заборонити діяльність ринків, які не відповідають вимогам постанови Головного державного санітарного лікаря від 06.06.2020 № 34.

Працівникам Рівненського районного управління поліції ГУ Національної поліції в Рівненській області, спільно з працівниками Рівненського міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області доручено здійснити перевірки всіх закладів торгівлі і громадського харчування, ринків області щодо виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». У разі виявлення порушень вжити заходів з притягнення до адміністративної відповідальності керівників суб’єктів господарювання та припинення діяльності відповідних закладів.

Окрім цього, міська комісія ТЕБ та НС підтримала пропозицію міського голови Олександра Третяка не вводити у Рівному додаткові обмеження в міському громадському транспорті. Адже обмеження функціонування міського транспорту сильно вплине і на економіку, і на мобільність людей. Основною рекомендацією є більш жорсткий контроль за дотриманням вимог під час перевезення та обмеження кількості людей.

04.11.2021За повідомленням Рівненської міської ради



Рівне-Ракурс №10 від 04.11.2021p. 
На головну сторінку