№1041 від 12.11.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
3 яйця; 100 г цукру; 300 г борошна; 200 г яблук, порізаних кубиком; 150 г грецького йогурту; 80 г олії; 30 г води; 1 ч.л. розпушувача.
Збиваємо яйця із цукром до пишності, додаємо грецький йогурт, перемішуємо і додаємо олію. Просіюємо борошно, розпушувач, змішуємо, потім додаємо воду. Викладаємо яблука. Заповнюємо форму і випікаємо при 175°С приблизно 45-50 хв – перевіряйте готовність зубочисткою. Дуже смачно і ароматно буде присипати кекс пудрою з корицею.
12.11.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.11.2021p. На головну сторінку |