Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1042 від 18.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Маринована капуста

Маринована капуста

На 3 0,5 л банки: 2 кг капусти (у нарізаному вигляді 1,4 – 1,5 кг); 1 великий або 2 невеликі буряки; 300 г моркви; 4-5 зубчиків часнику;

Для маринаду:

1 л води;

200 мл олії;

150 г цукру;

130 мл оцту 9%;

3 ст. л. солі (під ніж);

10 горошин дум’яного перцю;

3-4 гвоздики;

4 лаврового листа.

Приготування:

Шинкуємо капусту. Натираємо на тертці моркву та буряк. Нарізаємо часник пластинками.

Готуємо маринад: в каструлю додаємо сіль, цукор, олію, спеції, воду, доводимо до кипіння і додаємо оцет.

Заливаємо овочі гарячим маринадом, перемішуємо та залишаємо на годину. Після того, як година пройде, щільно закладаємо мариновану капусту з буряком у попередньо стерилізовані банки. Заркиваємо кришками, перевертаємо і вкриваємо доки не охолоне.

18.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 18.11.2021p. 
На головну сторінку