Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1043 від 25.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Підозрювані учасники злочинної групи перебуватимуть у СІЗО

Підозрювані учасники злочинної групи перебуватимуть у СІЗО

Рівненський міський суд, 22 та 23 листопада, продовжив термін тримання під вартою трьом підозрюваним у вчиненні на території обласного центру та Рівненського району тяжких злочинів.

Нагадаємо, що злочинну діяльність фігурантів викрили співробітники управління стратегічних розслідувань в Рівненській області у тісній взаємодії із оперативниками УКР, слідчими слідчого управління ГУНП, працівниками Рівненського районного управління поліції за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури.

Організатор злочинної групи із третього листопада перебував у державному розшуку, а 19 листопада оперативники УСР в Рівненській області спільно з працівниками поліції Закарпатської області в одному із селищ Мукачівського району Закарпатської області затримали розшукуваного. Підозрюваного одразу доставили до Рівного, де у міському суді йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави до 24 листопада.

Слідчі у встановлені законом терміни підготували та подали клопотання про продовження строків розслідування та термінів тримання під вартою для усіх фігурантів кримінального провадження.

Відтак, міський суд задовольнив клопотання слідчого слідчого управління: трьом підозрюваним у скоєні тяжких злочинів продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Крім того, строки кримінального провадження продовжено до 24 грудня.

Досудове розслідування триває.

25.11.2021(За матеріалами УСР в Рівненській області)



Рівне-Ракурс №10 від 25.11.2021p. 
На головну сторінку