Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №291 від 10.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Повітряний транспорт

Авіаквиток - через Інтернет

Угорська авіакомпанія “WizzAir” зацікавилася Рівненським аеропортом

Представники угорської компанії WizzAir заявили, що у сферу їхніх інтересів входять не тільки столичні аеропорти, але й аеродроми місцевого значення. Серед таких названо й Рівненський аеропорт, повідомляє Ринок.biz.

Стратегія низькобюджетної авіакомпанії полягає в освоєнні польотів саме з другорядних і регіональних аеропортів, тому що це забезпечує швидкий обіг літаків і низькі видатки, наголосили представники WizzAir. До числа аеропортів, що цікавлять компанію WizzAir, входять Львівський, Донецький, Дніпропетровський, Луганський, Рівненський та Кримський.

Як повідомляють джерела з Державіаадміністрації, поки що в Україні не працюють авіакомпанії, які спеціалізуються на низькобюджетних авіаперевезеннях. Якщо вони подадуть необхідні документи, оформлені належним чином, то мають шанси отримати дозвіл на роботу в Україні.

Відмінність від звичайних авіаліній полягає не лише в низькобюджетних перевезеннях: квитки такі авіакомпанії продають виключно через Інтернет, можливість здати квиток відсутня, існують обмеження ваги ручної поклажі й багажу, а також жорстко лімітовані час реєстрації й посадки.

10.05.2007



Рівне-Ракурс №10 від 10.05.2007p. 
На головну сторінку