Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1049 від 05.01.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

8 розумних способів як краще зберігати святкові прикраси, згідно з порадами професіоналів

8 розумних способів як краще зберігати святкові прикраси, згідно з порадами професіоналів

Набридло щороку діставати розбиті іграшки на ялинку? Розплутування гірлянд вже стало сімейною традицією? Краще спробуйте новий підхід у зберіганні святкових прикрас і вас припинять турбувати такі проблеми.

Використайте підставки для яєць

Картонні підставки для яєць можна використати і у побуті. Замість того, щоб викидати такий картон, збережіть його та використайте в якості організатора для більш важких прикрас. Порожні яєчні підставки є ідеальним рішенням для зберігання крихких іграшок та інших дрібних прикрас. Це дійсно геніальна ідея! Просто накрийте підставку з іграшками шматком пінопласту або пухирчатим пакетом і закріпіть двостороннім скотчем. Переконайтеся, що ви поклали таку ємкість з іграшками ??на окремій полиці або зверху на інші прикраси, щоб зберегти їх в безпеці.

Візьміть спеціальний маркер

Мета будь-якого проєкту, призначеного для зберігання різдвяних прикрас – зберегти все організованим, в безпеці і цілим до наступного року. Професійні організатори обіцяють, що найкращим місцем для зберігання прикрас може стати простий пластиковий контейнер, позначений спеціальним маркером. Якщо ви зможете позначити і побачити все, що зберігаєте, то вам буде простіше діставати це в майбутньому.

Зберігайте гірлянди розплутаними

Ще однією з порад організаторів є те, щоб використовувати будь-який картон, який залишився з різдвяних подарунків, щоб зберігати свої гірлянди. Різдвяні гірлянди можуть стати однією з найнеприємніших частин організації різдвяного декору, але якщо ви намотали їх на шматки картону, розміром 20 на 25 сантиметрів, то вони будуть менш схильними до того, щоб заплутатись. Це рішення дозволить зберегти свої гірлянди організовано і зберегти вашу корзину для сміття порожньою. Сімейний майстер рекомендує використовувати спеціальні одноразові шнури з затискачами для особливо складних гірлянд. Коли ви обернете гірлянди навколо таких шнурів, ви зможете запобігти серйозним замотуванням шнурів гірлянд, а отже, і розчарування в наступному році.

Візьміть кольорову клейку стрічку

Якщо ви використовуєте штучне дерево і вам доводиться розпаковувати та повторно упаковувати його щороку, то у сімейного організатора є порада для вас: використовуйте клейку стрічку для створення кольорового коду кожного іграшкового шару для вашого штучного дерева. Коли прийде час розпаковувати його наступного року, вам буде значно легше прикрашати штучну ялину, вже знаючи куди краще повісити прикраси.

Використовуйте торбини для одягу, щоб зберегти додатковий папір для подарунків

Залишки різдвяного паперу для упакування подарунків зазвичай неприємно і важко зберігати до наступного року, тим більше, що з часом він може зминатись, рватись або використовуватись в інших цілях. Магазини продають спеціальні коробки для зберігання паперу, але якщо вам потрібне просте рішення проблеми, то ви можете використати спеціальні торбини для одягу. Просто візьміть усі вільні рулони, що спричинюють безлад у вашій шафі, і покладіть його акуратно в торбину для одягу. Покладіть її в шафу і ви зможете легко дістати те, що вам потрібно, коли настане час запаковувати подарунки!

05.01.2022



Рівне-Ракурс №10 від 05.01.2022p. 
На головну сторінку