Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1053 від 03.02.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс мандрівника

Сироти та педагоги з Донбасу відпочивали в Карпатах

Сироти та педагоги з Донбасу відпочивали в Карпатах

27 табір відпочинку в Карпатах, організований церквою «Христос є відповідь», зібрав понад 50 людей, серед яких – 26 сиріт, педагоги з Донбасу, команда організаторів поїздки. Зимовий табір відбувався із 10 по 15 січня.

Мальовниче містечко Яремче гостинно зустріло кожного учасника поїздки. Не зважаючи на прогнози синоптиків, погодні умови порадували і дорослих, і дітей. Слухаючи відгуки про табір, стало зрозумілим те, що людям сподобалося усе: і спілкування, і екскурсії, і засніжені краєвиди. Учасники мали можливість двічі побувати в Буковелі та досхочу покататися на лижах. Не менш захопливими були екскурсії в парк динозаврів, у перевернутий будинок, на скелі Довбуша, до водоспаду Пробій. Гарні враження справила поїздка на джипах у гори. Учасники розповідають, що від побаченого перехоплювало дух. А на горі усі смакували запашний карпатський чай та традиційні гуцульські страви.

«Було неймовірно добре! Я зрозумів на уроках в недільній школі й на зібраннях, що Господь відкриває перед людиною Своє серце, щоб довести: ми потрібні Йому, ми – Його діти й Він хоче, щоб ми були з Ним. Також мене вразила поїздка на джипах. Ми підіймалися з групою на гору. Коли бачиш величність гір, які створив Бог, серце переповнюється вдячністю для Нього!», – Ксендзюк Назар, вихованець дитячого будинку сімейного типу. Кожний день розпочинався із загальних зібрань, де усі слухали проповідь слова Божого, християнські пісні, свідчення, дивились гарні відео. Гості з Донбасу, а особливо ті, хто вперше в Карпатах, були у захваті від поїздки.

«Поїздка збагатила мене як духовно, так і фізично. Цей неповторний момент запам’ятається на все життя. Мені дуже сподобалися вечірні зустрічі, де ми мали можливість обмінятися досвідом, поговорити про сімейні та життєві цінності. Якщо ми будемо дотримуватися тих цінностей, які несе Біблія, то й наше життя буде складатися щасливо!», – Головатий Олексій, директор школи № 7, м. Торецьк, Донецька обл.

«Особливістю цієї поїздки було те, що Господня благодать сильно діяла на наших зібраннях. Люди відчували Бога своїм єством; відчували як Боже слово доторкалося до їхніх сердець і змінювало їх. Ми маємо велику надію, що будуть добрі переміни в серцях як дітей, так і дорослих. І те слово, яке чули вони, збереже їх від багатьох помилок і направить до Бога», – Тарас Сень, пастор церкви «Христос є відповідь».

03.02.2022



Рівне-Ракурс №10 від 03.02.2022p. 
На головну сторінку