Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1056 від 25.02.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Класичний трюфель

Класичний трюфель

200 г шоколаду 56?%; 100 мл вершків 33?%; 20 г вершкового масла; 30 г інвертного сиропу (можна замінити медом); 10 мл коньяку, рому або ароматного лікеру.

Довести вершки до кипіння, вилити на шоколад, розмішати, додати решту інгредієнтів, ще раз розмішати до однорідності, буде ідеально пробити блендером. Закрити плівкою в контакт і залишити у холоді на 12 годин для стабілізації. Сформувати цукерки та обкачати в какао, горіхах, вафельній крихті або субліматах. Термін придатності таких цукерок 3-5 діб в холодильнику, якщо треба продовжити до місяця, то готові цукерки занурюємо в темперований шоколад.
25.02.2022



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2022p. 
На головну сторінку