Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1058 від 10.03.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Хліб - усьому голова…

Хліб - усьому голова…

Це давно забуте гасло сьогодні стало актуальним для багатьох мешканців нашої країни. Звісно, сьогодні важко і мешканцям Рівненщини, але є люди, яким набагато складніше ніж нам.

Саме для того, щоб допомогти з продуктами мешканцям Харківщини, де йдуть бої, мешканці двох громад нашої області, Великоомелянської та Городоцької, провели дуже потрібну сьогодні акцію. Про неї автору розповіла Великоомелянська сільська голова Алла Карпюк.

«Ми вирішили допомогти нашим громадянам на Сході, яким сьогодні дуже важко. Для цього зв’язались із волонтерами, які з 2014 року перевозять та роздають допомогу. Вони повідомили, що у Харкові не вистачає продуктів харчування. Ми звернулись до мешканців наших громад з проханням спекти хліб, хлібобулочні вироби і принести їх до пункту збору допомоги. Хочу сказати, що відгукнулось дуже багато наших земляків. Також ми задіяли можливості харчоблоків наших навчальних закладів. До акції приєднались і місцеві хлібозаводи. Усього назбиралось вісім тонн продукції.

Окремо треба подякувати торговій марці «Щедрик». Вона надала власної продукції на сто тисяч гривень. Хочу сказати, що вантажівка з гуманітарною допомогою для Харкова вже приїхала в місто і волонтери починають роздавати допомогу харків’янам».

Від себе хочу сказати – добре, що наші люди у такий непростий час залишаються людьми і розуміють – потрібно допомагати і ділитись з тими, кому сьогодні важче ніж нам, і вірити у краще.

10.03.2022Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 10.03.2022p. 
На головну сторінку