Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1059 від 17.03.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Син із матір’ю обікрали кав’ярню

Син із матір’ю обікрали кав’ярню

Повідомлення про скоєний злочин по вулиці Князя Острозького у Рівному надійшло до поліції восьмого березня близько 17 години.

Слідчо-оперативна група Рівненського районного управління поліції встановила, що працівниця мобільної кав’ярні відлучилася на деякий час, чим скористалися двоє осіб. Жінка «пильнувала» обстановку поруч, а чоловік різким поштовхом зумів відкрити пластикове вікно, проник до приміщення кав’ярні, звідки викрав дев’ять тисяч гривень.

За результатами проведених невідкладних слідчих дій та проаналізувавши камери відеоспостереження, поліцейські встановили причетних до злочину рівнян. Ними виявилися матір із сином. Останній неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

Десятого березня 30-річного зловмисника розшукали та доставили до Рівненського РУП. Слідчі повідомили про підозру раніше судимому рівнянину за крадіжку із кав’ярні.

Поліцейські також готують клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі відносно матері зловмисника тривають. З її слів, вона на момент скоєння крадіжки відволіклася на розмову із перехожим.

Досудове розслідування, розпочате за частиною 4 статті 185 КК України (крадіжка, вчинена під час воєнного стану), триває. Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті – до восьми років позбавлення волі.

17.03.2022



Рівне-Ракурс №10 від 17.03.2022p. 
На головну сторінку