Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1060 від 24.03.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Пісний апельсиновий манник

Пісний апельсиновий манник

На стандартну кексову форму: манка 100 г; борошно 150 г; цукор 90 г; ванільний цукор 10 г; апельсин 1 шт; мак 40 г; сода 1 ч.л.; олія 100 мл.

Мак залити окропом на 10 хвилин. З апельсина зняти цедру, видавити сік (долити воду до 250 мл). З маку злити воду, додати цукор і перемішати. У мисці з’єднати борошно, манку, соду, цедру, ванільний цукор. Додати в суху суміш мак з цукром, розтерти лопаткою. Влити сік та олію, розмішати до однорідності, залишити хвилин на 20 (обов’язково!). Випікати в розігрітій до 170оС духовці близько години, готовність перевірити зубочисткою. Манник дістаємо з духовки і даємо 20 хвилин охолонути у формі, після цього виймаємо.
24.03.2022



Рівне-Ракурс №10 від 24.03.2022p. 
На головну сторінку