Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1061 від 31.03.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Fishballs в томатному соусі

Fishballs в томатному соусі

На 4 порції: 500 г філе хека; 1 середня цибулина; 1 яйце; 1 зубчик часнику; 2 ст. л. панірувальних сухарів; сіль, перець. Для соусу: 1 цибулина; 2 зубчики часнику; 1 банка томатів у власному соку (подрібнених); зелень петрушки; 1/2ч.л.паприки; мелений коріандр на кінчику ножа; сіль, перець, цукор.

Для тефтельок все, крім суха­рів та яйця, пропускаємо крізь м’ясо­рубку, солимо, перчимо, додаємо яйце, вибиваємо фарш. Формуємо кульки, паніруємо їх в сухарях, злегка обсмажуємо в невеликій кількості олії. Для соусу підсмажуємо подрібнену цибулю та часник до золотистого кольору, додаємо томати, цукор, перчимо, додаємо спеції, тушкуємо хвилин 5. Викладаємо фішболи, тушкуємо ще хвилин 10, присипаємо зеленню і подаємо.
31.03.2022



Рівне-Ракурс №10 від 31.03.2022p. 
На головну сторінку