![]() |
№1061 від 31.03.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Десерт з ряжанки виходить дуже ніжним з безліччю апетитних бульбашок повітря!
Інгредієнти на 7 порцій:
ряжанка 500 мл;
сметана 3 ст. л.;
желатин 1 ст. л.;
вода 100 мл;
цукор-120 г;
ванілін за смаком;
кориця 1 щипка.
Ряжанку беріть жирністю 4?%, сметану – 20?%.
Кількість цукру можна зменшити або зовсім замінити його медом.
Приготування:
Швидкорозчинний желатин залийте гарячою водою, перемішайте до повного розчинення і залиште остигати.
У глибокій мисці змішайте, а потім збийте міксером ряжанку, сметану і цукор. Збивайте 3 хвилини, а потім, продовжуючи збивати, порціями влийте охолоджений желатин. Також додайте ваніль та корицю. Продовжуйте збивати ще протягом 5 хвилин.
Розлийте суфле по формам, приберіть в холодильник до повного застигання.
За бажанням прикрасьте десерт какао, скибочками бананів або ягодами.
31.03.2022 |
Рівне-Ракурс №1061 від 31.03.2022p. На головну сторінку |