№1065 від 28.04.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Пісочне тісто: 65 г розм’якшеного вершкового масла; 25 г цукрової пудри; 20 г мигдального борошна; 1 г солі; 25 г жовтків; 125 г борошна.
1 л молока 3,5?%;
250 г цукру;
3 г соди;
10 г крохмалю;
20?% від ваги – масла кімнатної температури.
Пісочне тісто:
Змішати лопаткою розм’якшене вершкове масло та цукрову пудру, не збивати і не доводити до емульсії! Додати мигдальне борошно та сіль, додати жовтки кімнатної температури. Закінчити додаванням борошна, швидко замісити. Готове тісто розділити та скачати кульки вагою по 14 г (для стандартного розміру). Випікати в формі «горішки».
Дульсе де лече:
Молоко і цукор довести до кипіння. Додати соду, ваніль та крохмаль, розчинений у невеликій кількості молока від загальної ваги. Залишити уварюватися на 3 години або до отримання бажаного кольору та текстури. Швидко остудити до температури 24-25оС. Зважити масу – 20?% від неї і буде вага масла, яке потрібно збити, поступово додаючи дульсі де лече.
Начинити горіхи, вклавши в центр карамелізований мигдаль.
28.04.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2022p. На головну сторінку |