Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1065 від 28.04.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Горішки з дульсе де лече

Горішки з дульсе де лече

Пісочне тісто: 65 г розм’якшеного вершкового масла; 25 г цукрової пудри; 20 г мигдального борошна; 1 г солі; 25 г жовтків; 125 г борошна.

Дульсе де лече:

1 л молока 3,5?%;

250 г цукру;

3 г соди;

10 г крохмалю;

20?% від ваги – масла кімнатної температури.

Пісочне тісто:

Змішати лопаткою роз­м’як­ше­не вершкове масло та цукрову пудру, не збивати і не доводити до емульсії! Додати мигдальне борошно та сіль, додати жовтки кімнатної температури. Закінчити додаванням борошна, швидко замісити. Готове тісто розділити та скачати кульки вагою по 14 г (для стандартного розміру). Випікати в формі «горішки».

Дульсе де лече:

Молоко і цукор довести до кипіння. Додати соду, ваніль та крохмаль, розчинений у невеликій кількості молока від загальної ваги. Залишити уварюватися на 3 години або до отримання бажаного кольору та текстури. Швидко остудити до температури 24-25оС. Зважити масу – 20?% від неї і буде вага масла, яке потрібно збити, поступово додаючи дульсі де лече.

Начинити горіхи, вклавши в центр карамелізований мигдаль.

28.04.2022



Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2022p. 
На головну сторінку