Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1067 від 12.05.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Сирні пончики

Сирні пончики

400 г сир; 3 яйця; 0,5 ч. л. солі; 1ч. л. розпушувача; 10 г ванільного цукру; 200 г борошно; олія для фритюру; цукрова пудра для подачі.

У чашку покласти сир, яйця, всипати сіль, ванільний цукор, пробити блендером. Додати просіяне борошно з розпушувачем, перемішати. Тісто буде в’язке, борошно не додаємо!!!

Олію добре розігріти. Руки змастити олією (так зручніше ліпити колобки, тісто не буде прилипати до рук), відриваємо шматочок тіста, ліпимо кульку і відразу закидати в розігріту олію у фритюр.

Смажити на невеликому вогні, по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб усередині добре просмажилися.

Виймаємо на паперову серветку, щоб стікла зайвий олія.

Присипати щедро цукровою пудрою та подавати.

12.05.2022



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2022p. 
На головну сторінку