Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1070 від 02.06.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Свинячі серця запечені в соусі

Свинячі серця запечені в соусі

1 кг свинячих сердець; 3 цибулини; 1 велика морква; лавровий лист; 0,5 кг печериць; 0,5 л сметана 20?%; 1 склянка волоських горіхів; 3 зубчики часнику; зелень: пучок кропу, пучок петрушки, пучок кінзи; сіль перець.

Відварити серця до готовності (приблизно хвилин 40- година) у воді з морквою, цілою цибулею, лавровим листом. Гриби почистити і нарізати. В сковороді нагріти олію і обсмажити до прозорості дві цибулини, що залишилися. Додати гриби і обсмажити до готовності. Серця нарізати кубиками, викласти в глибоку ємність, додати гриби з цибулею.

Для соусу: змішати сметану з часником, додати подрібнені горіхи та за смаком додати зелень. Посолити, поперчити. Вилити до сердець з грибами, перемішати. Поставити все в розігріту духовку до 200оС на 20 хвилин.

В ідеалі цю страву треба подавати зі смаженою картоплею та маринованими огірками.

02.06.2022



Рівне-Ракурс №10 від 02.06.2022p. 
На головну сторінку