|
№1071 від 10.06.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Молоко трохи підігріти (36-37 оС), всипати дріжджі. Додати яйце, сіль, розтоплене (не гаряче) вершкове масло, всипати змішане з розпушувачем борошно, замісити м’яке еластичне тісто. Помістити тісто в пакет і прибрати в холодильник на 1,5-2 години. Тісто трохи збільшиться. Тісто розділити на 3 частини, кожну частину розкачати дуже тонко в коло діаметром приблизно 40 см. Розділити на 16 сегментів, згорнути рогалики, защипнути кінчик. Відразу ж рясно обваляти в цукровому піску. Випікати близько 20 хв до рум’яного стану.