Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1071 від 10.06.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Рогалики

Рогалики

375 г борошна; 7 г дріжджів свіжих; 1 яйце велике; 150 г масла вершкового; 2 г розпушувача; 75 мл. молока; щіпка солі; цукор – для обсипання.

Молоко трохи підігріти (36-37 оС), всипати дріжджі. Додати яйце, сіль, розтоплене (не гаряче) вершкове масло, всипати змішане з розпушувачем борошно, замісити м’яке еластичне тісто. Помістити тісто в пакет і прибрати в холодильник на 1,5-2 години. Тісто трохи збільшиться. Тісто розділити на 3 частини, кожну частину розкачати дуже тонко в коло діаметром приблизно 40 см. Розділити на 16 сегментів, згорнути рогалики, защипнути кінчик. Відразу ж рясно обваляти в цукровому піску. Випікати близько 20 хв до рум’яного стану.
10.06.2022



Рівне-Ракурс №10 від 10.06.2022p. 
На головну сторінку