Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1088 від 10.10.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Мариновані гриби

Мариновані гриби

На 1 літр відварених грибів: вода – 300-400 мл; цукор – 2 ст.л.; сіль – 1 ст.л.; оцет 9 % – 3 ст.л.; перець горошком – 5 шт.; перець духмяний – 3 шт.; зерна гірчиці – 1ч.л.; часник – 3-5 зубчиків.

Ставимо воду на вогонь, додаємо всі інгредієнти за рецептом, окрім оцту. Як маринад закипить, додаємо туди відварені, промиті грибочки. Після закипання зменшуємо вогонь і варимо при невеликому кипінні 15 хвилин. Потім додаємо оцет і варимо ще 2-3 хвилини. Обов’язково скуштуйте маринад на смак – якщо вам чогось не вистачає, додайте. Смак має бути трохи концентрованішим, ніж вам подобається.

Потім розливаємо по стерилізованих банках та закручуємо кришками. Всі баночки перевертаємо догори дном, накриваємо чимось теплим і залишаємо до повного охолодження. Такі грибочки прекрасно зберігаються при кімнатній температурі.

10.10.2022



Рівне-Ракурс №10 від 10.10.2022p. 
На головну сторінку