№1088 від 10.10.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 1 літр відварених грибів: вода – 300-400 мл; цукор – 2 ст.л.; сіль – 1 ст.л.; оцет 9 % – 3 ст.л.; перець горошком – 5 шт.; перець духмяний – 3 шт.; зерна гірчиці – 1ч.л.; часник – 3-5 зубчиків.
Потім розливаємо по стерилізованих банках та закручуємо кришками. Всі баночки перевертаємо догори дном, накриваємо чимось теплим і залишаємо до повного охолодження. Такі грибочки прекрасно зберігаються при кімнатній температурі.
10.10.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 10.10.2022p. На головну сторінку |