Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1089 від 14.10.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Сирники з адигейським сиром

Сирники з адигейським сиром

Сирники є одним з найсмачніших сніданків. А їх варіативність дозволяє вносити смачне розмаїття у домашнє меню. Сьогодні пропоную сирники з адигейським сиром, готую їх без цукру, обсмажую в топленому вершковому маслі, подаю з медом, варенням або моїм улюбленим соусом – грецький йогурт зі згущеним молоком. Неймовірна смакота.

сир адигейський – 300 г;

сир 9 % – 400 г;

жовток – 2 шт.;

борошно рисове – 3ст. л.

Адигейський сир натерти на тертці, додати до нього протертий сир, жовтки, борошно. Масу добре вимісити. Сформувати невеликі кульки, запанірувати в борошні і обсмажити на топленому маслі з двох сторін на невеликому вогні під кришкою. Готові сирники подавати з медом, джемом, ягодами чи соусом.

14.10.2022



Рівне-Ракурс №10 від 14.10.2022p. 
На головну сторінку