| 
	№1095 від 01.12.2022p. | 
| Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477  | 
	

На 4 порції: 3 ст.л. оливкової олії; сіль морська за смаком; перець чорний свіжомелений за смаком; картопля - 12 шт.; 2 зубчики часнику.
Злегка придавити кожну картоплину дном стакана. За допомогою кулінарного пензлика змастити кожну картоплину оливковою олією з часником. За бажанням присипати зеленню. Посолити і поперчити картоплю до смаку, поставити запікатися в духовку розігріту до 230°C. Випікати 20-25 хвилин до красивого золотистого кольору. Подаємо відразу.
| 01.12.2022 | 
| 
  
Рівне-Ракурс №1095 від 01.12.2022p.  На головну сторінку  |