![]() |
№1095 від 01.12.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Напевно, для всіх господинь одним з найбільш нелюбимих моментів в процесі приготування їжі є миття продуктів перед їх використанням. Нічого, загалом-то складного, але в підсумку забирає багато часу. Але в деяких випадках можна цей час скоротити. Як, наприклад, у випадку з печерицями.
Печериці необхідно помістити в ємність, додати 2-3 столові ложки борошна і залити водою. Потім перемішати печериці у воді, щоб борошно розчинилася.
Після цього, опустивши руки в воду, злегка протерти гриби пальцями, не докладаючи особливих зусиль.
На завершення швидко сполоснути печериці в проточній воді: можна відкинути їх перед цим на друшляк або просто тримаючи в руках.
Воду з борошном з ємності перед цим злити.
Печериці після такої «ванни» в лічені хвилини стають чистими і білими.
01.12.2022 |
Рівне-Ракурс №1095 від 01.12.2022p. На головну сторінку |