Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1102 від 26.01.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Тостовий хліб на печеній картоплі

Тостовий хліб на печеній картоплі

100 г води (+50 г дивіться на консистенцію тіста); 100 г молока (+50г дивіться на консистенцію тіста); 5 г свіжих дріжджів; 12 г солі; 250 г печеної картоплі; 500 г борошна пш в/с або 1 сорту.

Картоплю запекти в шкірці, почистити і пропустити через прес або розім’яти товкачиком, охолодити.

Змішати воду, молоко, сіль, дріжджі та пюре. Додати борошно і почати заміс, приблизно 20 хвилин (до середнього ступеня розвитку клейковини). Бродіння – 2-2,5 години з 2 обминками через 40 хвилин. Формуємо батарди, викладаємо у форми і ставимо на розстойку на 1 годину. Випікаємо при 250°С з парою 10 хв та 230°С – 20 хв до готовності.

26.01.2023



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2023p. 
На головну сторінку