Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1107 від 26.02.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Хаві про Ла Лігу: «Барселона» - не фаворит, а один із претендентів на титул»

Хаві про Ла Лігу: «Барселона» - не фаворит, а один із претендентів на титул»

Хаві не вважає «Барселону» фаворитом Ла Ліги.

Найближчий матч «Барселони» у Ла Лізі запланований на 26-те лютого проти «Альмерії». Експерти звичайно вважають, що лідируючу «Барсу» ніхто не в силі виграти і прогнозують їй успіх у цьому матчі. Тому популярна БК Сапфірбет пропонує на перемогу підопічних Хаві коефіцієнт 1.4, у той час як вікторія «Альмерії» оцінюється в 6.8.

Головний тренер «Барселони» Хаві вважає, що будь-яка оцінка дається наприкінці сезону. Як зауважує тренер, його команда знаходимося в добрій формі. Та й загалом, Хаві дуже радий і задоволений тим, як у них йдуть справи в Ла Лізі: «Барселона» лідирує, на 8 очок випереджаючи «Реал», який щойно виграв титул.

Тож Хаві зауважує, що вони будуть продовжувати у тому ж дусі. Як додає тренер, він не відчуває свою команду як фаворита, швидше як одного з претендентів на титул. «Барселона» змагається із чинним переможцем Ла Ліги та Ліги чемпіонів. Хаві впевнений, що вони боротимуться за чемпіонство до останнього чи передостаннього туру. Тренер «Барси» вважає «Реал» достатньо сильним суперником, незважаючи на відставання.

Головний тренер «Барселони» відповів, чи може його клуб набрати 100 очок у Ла Лізі. Хаві заявив, що взагалі не турбується про це. Його бажання просте - виграти лігу, нехай навіть із 70 очками. Якщо потім «Барса» зможе повторити рекорд, то це чудово, але мета - виграти лігу, сказав Хаві.

26.02.2023



Рівне-Ракурс №10 від 26.02.2023p. 
На головну сторінку