Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1108 від 02.03.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Готуємо косметичний лід для омолодження шкіри обличчя, шиї та області декольте

Готуємо косметичний лід для омолодження шкіри обличчя, шиї та області декольте

Використання льоду в косметичних цілях, безперечно, приносить користь. Лід допоможе вам підбадьоритися і прогнати ранковий сон, зняти набряки, це відмінний засіб для омолодження шкіри і ви можете вибрати лід, що підходить саме вашому типу шкіри.

Лід простий у приготуванні, а процедура вмивання займе лише кілька секунд. Короткочасне охолодження шкіри сприяє притоку крові та покращенню обміну речовин, звужуються пори, шкіра стає більш еластичною, з’являється природний рум’янець.

Вмиватися кубиком льоду корисно 1-2 рази в день, протирати можна не лише обличчя, а й шию, і область декольте. Виконуємо процедуру швидко, ледве торкаючись обличчя та не тримаючи лід довго на одному місці. Після вмивання краще залишити шкіру вологою для поглинання корисних речовин.

Лід із мінеральної води – найпростіший варіант, заливаєте у формочки мінеральну воду без газу та заморожуєте.

Лід із зеленого чаю готують із міцного настою зеленого чаю, це тонізуючий засіб для будь-якого типу шкіри.

Лід із соком алое – для приготування цього складу змішують половину склянки настою шавлії та 2-3 столові ложки соку алое. Його краще віджати з листя, яке пролежало в холодильнику протягом 11 днів, тоді цілющі властивості рослини збільшаться. Сік алое корисний для лікування висипу вугрів і зняття подразнення шкіри.

Лід із соком лимона – половинку лимона вичавити у склянку кип’яченої води. Цей склад омолоджує шкіру.

Лід із відвару чистотілу – заваріть відвар із пари пакетиків трави на склянку окропу, такий лід очищає шкіру від вугрів. Можна використовувати для приготування відвари інших трав, наприклад шавлії або ромашки.

Лід із рисового відвару – відваріть жменю промитого рису у великій кількості води до повного розварювання. Потім процідіть відвар та заморозьте рідину. Такий лід зберігає свої корисні якості лише протягом трьох днів. Підходить для шкіри, схильної до появи пігментних плям.

Лід із соку кавуна – замороженим соком кавуна протріть обличчя і залиште на 15 хвилин, потім вмийтеся холодною водою. Ця процедура тонізує та освіжає шкіру.

Лід із відвару лаврового листа – закриває пори, тому рекомендується після чищення обличчя в домашніх умовах. Заспокоює, знімає почервоніння.

Можете заморожувати часточки грейпфрута, очищені від плівок, і ними протирати обличчя! Через десять хвилин потрібно вмитися водою і нанести крем, яким ви користуєтеся. Сік грейпфрута вважається ефективним для відбілювання шкіри.

02.03.2023



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2023p. 
На головну сторінку