Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1109 від 09.03.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Подружжя із Херсонщини організувало наркобізнес на Рівненщині

Подружжя із Херсонщини організувало наркобізнес на Рівненщині

Злочинну діяльність 24-річних закладчиків припинили працівники сектору кримінальної поліції Дубенського РВП спільно із оперативниками управління карного розшуку під час збуту канабісу 2 березня.

Чоловіка, адміністратора телеграм-каналу, який приймав замовлення та розкладав в обумовлених місцях наркотики, слідчі затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Наступного дня поліцейські повідомили йому про підозру у збуті наркотичних речовин за частинною 2 статті 307 КК України, а суд обрав запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою із можливістю внесення застави.

Поліцейські встановили, що подружжя у березні минулого року приїхало із Херсонщини у Дубно. Свою злочинну діяльність організували та розпочали у липні. Дружина зловмисника працювала з чоловіком у «команді»: відправляла посилки із наркотиками. Слідчі повідомили їй про підозру за сімома фактами збуту наркотичних речовин.

Під час санкціонованого обшуку в орендованій квартирі зловмисників поліцейські вилучили понад кілограм канабісу на загальну вартість за цінами чорного ринку близько 150 тисяч гривень, електронні ваги, чорнові записи, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази,які мають суттєве значення.

Крім того, вилучили декілька закладок, які «замовники» не встигли забрати.

Правоохоронці встановили, що підозрювані замовляли товар оптом в Інтернеті.

Вину визнали обоє. Наразі вони співпрацюють з органами досудового розслідування. Утім, за скоєне їм може загрожувати до 10 років ув’язнення із конфіскацією майна.

09.03.2023



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2023p. 
На головну сторінку