Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1118 від 11.05.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Допомагаємо захисникам України

Допомагаємо захисникам України

Рівненська церква «Христос є відповідь» у співпраці з органами місцевої влади відправили 100 пар взуття та продукти для військовослужбовців, й продовжують це робити.

«Першочергове завдання церкви й мене, як пастора, – це надавати духовну консультацію та допомогу людям, які воюють та їхнім рідним. Що ми й робимо: проповідуємо Євангеліє, молимося і закликаємо людей до щирого покаяння, щоб не було перешкод в молитвах. Але окрім духовної допомоги ми намагаємося допомогти матеріально. Для 100 військовослужбовців ми надали безкоштовно хороше взуття. Цим самим ми хочемо підтримати та підняти моральний дух наших захисників і тим самим наблизити нашу перемогу. Кожному з них приємно, що в тилу про них пам’ятають і піклуються. Кожна пара взуття принесла чимало радості для тих, у кого її зараз зовсім мало, або взагалі немає. Ми особливо вболіваємо за Україну і постійно молимося за збереження життя українських захисників та захисниць. Ми не можемо стояти осторонь, коли в нашій країні така складна ситуація», – розповів пастор церкви «Христос є відповідь» Тарас Сень.

Інформацію, необхідну для підготовки та відправлення допомоги військовим, надали сільські ради сіл Городище та Біла Криниця. Кожна коробка була уважно та дбайливо підготовлена волонтерами церкви. Окрім взуття у ній також були продукти, ліки, листівка з підбадьорливими словами, християнська газета та Євангеліє. Адже поряд із матеріальним забезпеченням не менш важливим є піклування про моральний стан наших захисників. Саме тому рівненська церква «Христос є відповідь» закликає усіх до щирої молитви про збереження життя наших солдат і турбується про їхнє матеріальне забезпечення.

«Отримав, все підійшло, дуже дякую. ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ...», – написав один із військовослужбовців.

Пастор Тарас Сень завдяки підтримці небайдужих людей мав змогу особисто відвозити гуманітарну допомогу на Донбас. Також займався евакуацією людей з прифронтових територій.

11.05.2023Пресцентр церкви «Христос є відповідь»



Рівне-Ракурс №10 від 11.05.2023p. 
На головну сторінку