Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1119 від 18.05.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Досвід європейських хірургів здобувають фахівці обласної лікарні

Лікарі опікового відділення з пластичною хірургією та відновно-реконструктивною ортопедією Сергій Бондар та Олександр Гузоватий, а також лікар-травматолог обласного центру ортопедії, травматології та вертебрології Віктор Касянчук беруть участь у XXVIII зустрічі FESSH & EFSHT – Федерація європейських асоціацій хірургів кисті у Palacongressi в Ріміні (Італія).

Це вже третя зустріч FESSH в Італії: у Болоньї та Мілані було проведено у 1997 та 2015 роках. На цьому конгресі хірурги та терапевти об’єднують свої зусилля та досвід з усього світу та обговорюють такі гарячі теми, як переломи та неправильні зрощення дистального відділу променевої кістки, поздовжню нестабільність передпліччя, патології сухожиль згиначів та розгиначів, мікрохірургію, вроджені та педіатричні патології рук, невдачі, неправильне лікування травм рук і, нарешті, дуже стимулюючу дискусію та порівняння досвіду між фахівцями з хірургії зап’ястка та радіологами.

Три редактори (Heras-Palou C, Corella F, Luchetti R) розробили легендарну книгу-інструкцію під назвою «Carpal Ligament Injuries and Stabilnost» (Видавництво Thieme).

Чотирнадцять авторів-експертів були запрошені для висвітлення всіх аргументів щодо оцінки відкритого і артроскопічного лікування всіх нестабільностей зап’ястя.

Метою зустрічі є дозволити якомога більшій кількості кистевим хірургам представити свій науковий досвід.

Фахівці-хірурги кисті також запрошуються для розгляду різних суперечливих тем на спеціальних запланованих сесіях або лекціях.

Лікарі Рівненської обласної лікарні обмінюються досвідом та вивчають новинки лікування заради збереження життя і здоров’я пацієнтів.

18.05.2023



Рівне-Ракурс №10 від 18.05.2023p. 
На головну сторінку