Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1120 від 25.05.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Чизкейк в корзиночках

Чизкейк в корзиночках

На форму 20см: 2 яйця; 350 г сметани 15 %; 1ч.л. кукурудзяного крохмалю; 40 г цукру; 0,5 ст.л. лимонного соку; ванільний цукор; пісочна основа, листкове тісто, тісто філо на вибір.

Збити яйця з цукром хвилини 3, додати лимонний сік і сметану, перемішати, додати крохмаль, перемішати. Вилити сметанну заливку на основу. Якщо пісочна основа чи листкове тісто, його треба у формі спочатку підпекти без заливки хвилин 10-15, щоб тісто схопилося і не розмокло надалі під час приготування. Якщо берете філо, то відразу виливаємо заливку. Випікати в розігрітій до 170 °С духовці 30-40 хвилин. Краї повинні трохи підрум’янитися, серединка буде тремтіти. Залишити охолодитися при відкритих дверцятах духовки, а тоді поставити в холодильник на кілька годин для стабілізації.
25.05.2023



Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2023p. 
На головну сторінку