Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №298 від 29.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сімейний відпочинок

Від “Майстра і Маргарити” до “Притчі про бездомних собак”

Від “Майстра і Маргарити” до “Притчі про бездомних собак”

У Рівному дев’ять днів триватиме християнський театральний фест “Театр для душі”

У липні до обласного центру завітають відомі актори країн СНГ та Європи, які організують для жителів міста сімейні вечори дозвілля у Рівненській християнській молодіжній театральній студії “Сонях”, що знаходиться на вул.Черняка. Детальніше про грандіозний фест розповідає режисер студії та організатор свята Михайло ЖУРАВЕЛЬ. [сканеры canon]

- Масштабна подія в театральному житті Рівненщини триватиме з 14 до 23 липня. На фестивалі будуть представлені театральні колективи із Києва, Львова, Чернівців, Луцька, Черкас, Дніпродзержинська, Москви, Саратова та, власне, Рівного. До речі, мистецьке свято відбудеться за підтримки церкви євангельських християн-баптистів “Дім Євангелія” та Міжнародного благодійного фонду “Молодь для Христа”.

- Хто із відомих акторів та режисерів завітає на Рівненщину?

- Насамперед, народний артист України Олексій Кужельний, а також президент першого театрального фестивалю “Москва” Сава Старковський, заслужена актриса України Валерія Чайковська та інші. Відкриємо фест виставою “Майстер і Маргарита” за мотивами твору Булгакова. Крім того, глядачі побачать прем’єру учасників “Соняха” - “Притчу про бездомних собак” за Костянтином Корфом та “Пригоди царя Соломона та цариці Сафської” за Дмитром Мельничуком. Які ще будуть вистави - секрет. Тримаємо інтригу!

- З якою метою вирішили організувати в області християнський театральний фестиваль?

- Перш за все для популяризації, стимулювання розвитку театрального мистецтва в області. А також для виявлення та підтримки талановитої молоді, якої у нас, на щастя, вистачає. До речі, зацікавлені глядачі зможуть відвідати уроки майстер-класу з акторського мистецтва, сценічної мови, рухів та внести свою лепту в розвиток цього виду мистецтва, взявши участь у грандіозному та незабутньому карнавалі. Отож, запрошуємо на фестиваль всіх рівнян та гостей міста, які бажають цікаво та змістовно провести липневе дозвілля!

29.06.2007Розмовляла Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 29.06.2007p. 
На головну сторінку