Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1121 від 02.06.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Ця подія розділить ваше життя на до і після!

Ця подія розділить ваше життя на до і після!

22 квітня 2023 року відбувся міжнародний онлайн-форум «Глобальна криза. Вихід є». Захід, організований волонтерами проєкту «Благотворче суспільство» зі 180 країн, синхронно перекладався 150 мовами і транслювався на тисячах медіамайданчиків.

Навіть через кілька днів озвучена інформація потрясає соцмережі та інтернет-спільноти. Адже багато з того, про що говорили незалежні експерти, підтверджується вже зараз. Глобальні кліматичні зміни та незвичайні явища природи змушують людей шукати відповіді. І вони знаходять їх на форумі!

У першій частині заходу спікери порушили важливі питання щодо справжніх причин кліматичної кризи на Землі. Вони виклали наукові факти про загибель Марсу, пояснили, чому аналогічні загрози нависли сьогодні над нашою планетою. Розповіли, чи є насправді загроза виверження Єллоустоуна. Які ознаки активізації супервулкану приховують сейсмологи та вулканологи?

Підбиваючи підсумки кліматичного аналізу та ґрунтуючись на математичній моделі, розрахованій нашими експертами, на форумі заявили про реальну загрозу загибелі людства та всієї планети до 2036 року.

Але ж вихід є! Другу частину форуму присвятили детальній презентації проєкту «Благотворче суспільство». Це модель нового формату суспільства, яка може вирішити питання про виживання всього людства. Ба більше, вона забезпечить стабільність та процвітання людей у світі, де високі технології служитимуть людям.

Як буде організовано фінансову модель Благотворчого суспільства? За рахунок чого переможуть корупцію та унеможливлять інфляцію у БС? Як можна виплачувати щомісячний базовий дохід у розмірі 10 тис. дол. кожній людині? На ці та інші запитання ви знайдете відповіді, переглянувши форум.

Також ви дізнаєтесь, що таке БПГ і реплікатор. Чому у Благотворчому суспільстві не потрібно платити за електроенергію, готувати їжу та купувати одяг. Якщо ви не дивилися форум, то ще не чули, що у БС люди зможуть жити у здоровому та молодому тілі до 1500 років! Не вірите? Ви просто ще не знаєте того, що ми вже знаємо!

Так, багато з того, що ми прогнозували про клімат і катастрофи, ВІДБУВАЄТЬСЯ ВЖЕ ЗАРАЗ. Але ми також точно знаємо як зупинити весь цей жах. Вихід – Благотворче суспільство для всіх людей. Щохвилини сотні тисяч волонтерів по всьому світу діляться інформацією про форум «Глобальна криза. Вихід є», щоб у нас із вами, у наших дітей та онуків з’явився ШАНС на ЖИТТЯ. Приєднуйтесь до перегляду форуму, розкажіть про нього вашим друзям та сусідам, нехай щасливе «завтра» неодмінно настане!

Міжнародний проєкт «Благотворче суспільство»:

https://creativesociety.com/uk

info@creativesociety.com

Twitter: https://twitter.com/CreativeSct

Facebook: https://www.facebook.com/CreativeSociety.project

Instagram: https://www.instagram.com/creativesociety.official/

02.06.2023



Рівне-Ракурс №10 від 02.06.2023p. 
На головну сторінку