Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1124 від 21.06.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Рухаємось до ПЕРЕМОГИ заради МИРУ!

Рухаємось до ПЕРЕМОГИ заради МИРУ!

Олімпійський день, який цьогоріч проходить під гаслом: «Україна в колі друзів. Рухаємось до ПЕРЕМОГИ заради МИРУ» стартував на спортивному майданчику Рівненського ліцею «Колегіум». На захід завітали почесні гості: голова відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук та учасниця Олімпійських ігор-2016, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіонка України з марафонського бігу Ольга Котовська.

Традиційно захід розпочався з «Олімпійської руханки». Усі учасники Всеукраїнського Олімпійського дня мали змогу відчути себе справжніми олімпійцями та долучитися до традиційного Олімпійського забігу.

До насиченої та змістовної програми заходу, в якому взяли участь понад 80 вихованців закладу, ввійшли різноманітні змагання та естафети, організовані комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

«Цей день об’єднує всіх, хто підтримує принципи олімпізму, пропагує цінності здоров’я та активного способу життя. Для нас це особливе свято спорту, яке дає можливість нагадати всім про одвічні ідеали, що лежать в основі олімпійського руху: єдність, рівність і повагу один до одного», – зауважив вчитель фізичного виховання Рівненського ліцею «Колегіум» Олег Левенець.

Дрібний дощик та повітряна тривога, яка пролунала цього дня, не зіпсували свята. Всі учасники Всеукраїнського Олімпійського дня отримали сертифікати та олімпійські медалі від відділення НОК України в Рівненській області. Нагородження відбулося у сховищі закладу, а по завершенню сигналу повітряної тривоги, у гарному настрої, з подарунками та вірою в наші ЗСУ, усі стали до спільної фотографії на спортивному майданчику.

21.06.2023



Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2023p. 
На головну сторінку