№1127 від 13.07.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Маринад: 100 мл соусу теріяки; 1 ч.л.діжонської гірчиці; 0,5 ч.л. меду; 1 ч.л.оцту ягідного або фрукового; 1 невеликий качан молодої капусти; 100 г будь-якого твердого або напівтвердого сиру; оливкова олія; сіль перець.
Викладаємо капусту на лист, рясно посипаємо сиром і збризкуємо оливковою олією. Солимо і перчимо на смак.
Розігріваємо духовку до 200°С і запікаємо капусту приблизно 10 хвилин до золотистої скоринки. При подачі посипаємо улюбленими спеціями.
13.07.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2023p. На головну сторінку |