Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1127 від 13.07.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

«У Рівному є багато віруючих людей. Є ті люди, які не церковні, але вони почали молитися, тому що війна і їхні родичі на фронті.

«У Рівному є багато віруючих людей. Є ті люди, які не церковні, але вони почали молитися, тому що війна і їхні родичі на фронті.

Ми нагадуємо людям про те, щоб вони щодня згадували в молитві, щоб Бог зберіг життя українських воїнів. Я особисто вірю в силу молитви. Слово Боже нам говорить, що Бог через молитви робить чудеса, і я знаю багато свідчень, де самі солдати здивувалися, що вони залишилися живі, тому що вони переконані, що за них молилися інші люди. Молитва ніколи зайвою не буде для того ж воїна, для нашої країни, щоб зберегти життя тому чи іншому українському солдату. А один солдат - це, як правило, чийсь батько, чийсь чоловік, чийсь син. Не всі солдати мають сім’ї, але втрата навіть однієї людини – це велике горе для багатьох людей. Також, у цьому борді я дописав: «Щоб не було перешкод у молитві, щиро покайтеся у гріхах». Це вкрай важлива істина, тому що існує таке поняття, як перешкода у молитві . Біблія багато разів про це говорить, і сам Господь Бог не раз звертався до людей, вказував їм на їх гріхи і казав: «Якщо ви покаєтесь у цих гріхах, я вас прощу і дам вам тоді відповідь на молитву». Часто мене люди запитують, чому я молилась/молився, а Бог мені не відповів? Причини можуть бути різні, але одна з найпоширеніших – нерозкаяний гріх. Людина просила про допомогу, але контакту з Богом не було. Це все одно, що говорити з кимось по мобільному телефону, коли немає зв’язку. Налагоджуємо контакт з Богом, тоді просимо за солдат і Бог береже їхнє життя і допомагає», - Тарас Сень, пастор церки «Христос є відповідь».
13.07.2023



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2023p. 
На головну сторінку