Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1127 від 13.07.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

«Ми нагадуємо людям про те, що, по-перше, є Господь Бог. По-друге, що Бог може простити гріхи. По-третє, що є за що каятися.

«Ми нагадуємо людям про те, що, по-перше, є Господь Бог. По-друге, що Бог може простити гріхи. По-третє, що є за що каятися.

Біблія говорить, що без покаяння Бог не буде прощати гріхи. Якщо людина не кається, значить і прощення їй не потрібне. У Бога є багато підстав покарати людей, але Він не хотів цього робити і з іншого боку, Бог не може закрити очі на гріхи людей. І тому Він віддав Ісуса Христа на страждання за наші гріхи і Христос помер за гріхи наші. В Бога є прощення для кожної людини, але Він чекає покаяння . Багато людей вчинили важкі злочини. З моєї пасторської роботи, я хочу сказати, що інколи дуже важко, наприклад, переконати жінку, яка зробила аборт, у тому, що вона повинна і себе простити. До мене приходять люди, і, інколи, гіркими слізьми плачуть і роками живуть з тягарем на серці. Я пояснюю, що зробили, те зробили – тут уже нічого не повернеш. Якщо є щире покаяння – покаялися, зробили висновки і не потрібно картати себе. Краще від цього не буде і волі Божої немає на те, щоб ми цим займалися. Тому, для людей, які зробили важкі злочини, ми нагадуємо, що ти грішний, ти винний, ти багато зла зробив, але Бог може простити тебе», - Тарас Сень, пастор церкви «Христос є відповідь».
13.07.2023



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2023p. 
На головну сторінку