Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1127 від 13.07.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Очна клініка в СІЗО

Очна клініка в СІЗО

Церква «Христос є відповідь» постійно допомагає людям. Однією з форм такої благодійної діяльності є проведення очних клінік. Самі по собі очні клініки є досить цікавими, а саме головне – корисними заходами. Лікар офтальмолог оглядає пацієнтів, визначає, які саме окуляри їм потрібні. При цьому, потрібні окуляри відразу і безкоштовно видаються тим, хто їх потребує. Нещодавно така очна клініка пройшла навіть у Рівненському Слідчому Ізоляторі. Більш детально автор попросив розповісти про неї пастора Григорія Тищука.

Ми постійно допомагаємо Рівненському СІЗО і, до речі, не тільки йому. Допомагаємо ми ув’язненим і в Городоцькій колонії. Що ж стосується самого СІЗО, то наш благодійний фонд «Христос є відповідь» допомагає закладу із забезпеченням миючими засобами для тих громадян, що утримуються в СІЗО. Також ми постачаємо літературу та газети.

Коли керівництво СІЗО звернулось до нас з пропозицією провести очну клініку для підслідчих та працівників закладу, ми радо відгукнулись, адже допомагати людям, яким сьогодні складно і робити їх життя хоч трохи легшим – це обов’язок кожного християнина.

Запрошений лікар оглянув усіх бажаючих, перевірив їх зір і призначив більше п’ятдесяти окулярів. Вони були роздані як підслідчим, так і працівникам закладу. В подальшому ми будемо продовжувати допомагати пенітенціарним закладам Рівненщини.

13.07.2023Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2023p. 
На головну сторінку