|   | №1132 від 18.08.2023p. | 
| Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 | 

На 22см діаметром: борошно – 200 г; сир кисломолочний – 200 г; цукор – 80 г; вершкове масло – 120 г; яйця – 2 шт.; розпушувач –10 г; будь-які фрукти ~300 г.
До борошна додаємо розпушувач, добре перемішуємо і поступово вводимо основну масу. Тісто має вийти густе.
Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо тісто та розподіляємо по дну. Зверху викладаємо нарізані фрукти, трохи придушуючи. Відправляємо в духовку розігріту до 180°С на 30-35 хвилин. Орієнтуйтесь за своєю духовкою, готовність визначаєте на суху дерев’яну паличку. Готовий пиріг за бажанням присипаємо цукровою пудрою і подаємо.
| 18.08.2023 | 
| Рівне-Ракурс №1132 від 18.08.2023p. На головну сторінку |