![]() |
№1134 від 31.08.2023p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 6 порцій: 300 г молока; 200 г крем-сиру; 150 г вершків від 33 %; 70 г цукру; 3 жовтки.
Дати суміші трохи охолонути, а потім додати в неї сир і дуже ретельно пробити до однорідності. Стабілізувати в холодильнику не менше 8 годин. Окремо збити охолоджені вершки, вмішати в охолоджену суміш і відправити в морозивницю згідно інструкції. Тоді масу розкласти у формочки, відправити в морозилку на 4 години. Потім, за бажанням, можна глазурувати в шоколаді.
31.08.2023 |
Рівне-Ракурс №1134 від 31.08.2023p. На головну сторінку |